Planning op vakantie met de auto

Als u met kinderen reist, is het plannen van vakantie met de auto misschien de beste optie. Terwijl de achterbank een beetje krap is, zijn een kleine kunstkoffer en pennen en een tekentafel handige afleidingen. Als je met oudere kinderen reist, maken boeken uitstekende afleidingen, zowel voor jou als voor hen. Lees hardop voor kleine kinderen, of laat ze voor zichzelf lezen. Audioboeken en podcasts zijn ook een goede keuze.

Het gebruik van een app kan de kinderen tijdens de schijf bezig houden. Sommige road trip -apps omvatten games, quizzen en muziek. Ze kunnen ook helpen de auto schoon te houden, wat een beter brandstofverbruik betekent. Accepteer tijdens het reizen met de auto dat ongelukken onvermijdelijk zijn. Een verkeerde beurt kan bijvoorbeeld leiden tot een omweg van 2 uur, of je kunt eindigen met een lekke band op een roadtrip in Chili. Desalniettemin is een goede manier om met ongelukken om te gaan, door Road Trip -apps te gebruiken.

Nationale parken zijn een geweldige manier om een vakantie door te brengen. Overweeg een bezoek aan Shenandoah National Park, Acadia National Park, Gunnison, Big Bend, Capitol Reef, Yellowstone en vele anderen. Je zult in slechts enkele dagen een hele nieuwe wereld kunnen verkennen! U kunt zelfs online reserveren! Het is eenvoudiger dan ooit om uw vakantie met de auto te plannen. Als u van plan bent de nationale parken te bezoeken, moet u wat onderzoek doen voordat u een bepaalde route beslist.

Scroll naar boven