Reizen naar Griekenland – Een gids voor sightseeing en winkelen

Als u een zomervakantie in Europa plant, is een Grieks eiland de perfecte bestemming. Duizenden eilanden omringen het land, dat vaak de wieg van de westerse beschaving wordt genoemd. Athene, de hoofdstad, behoudt nog steeds de Parthenon -tempel en 5e eeuw voor Christus. Akropolis, de iconische Citadel van de stad, is een must-see. Miss de stranden op Santorini en Party Island Mykonos tijdens het bezoeken van Griekenland, zijn twee van de beste bestemmingen in het land.

Als je Griekenland bezoekt, pak je een veelzijdige zomerjurk in. Deze kunnen worden gedragen om te winkelen of bezienswaardigheden. Zoek naar lichte, lichtgewicht katoen- of linnenmaterialen. Vergeet niet ondergoed! Zelfs als u van plan bent om te wandelen of te rennen, neemt u een paar zomersokken mee voor extra bescherming. Als je reis slechts een week lang is, pak dan een bikini voor jezelf en een andere voor je partner. Als je een mode -slachtoffer bent, moet je een extra paar inpakken.

Griekse eilanden bieden een prachtige combinatie van geschiedenis en natuurlijke schoonheid. Met honderden eilanden verspreid over zeven eilandgroepen, hoeven bezoekers van Griekenland zich geen zorgen te maken over het missen van bepaalde eilanden. Inderdaad, het is inderdaad dat backpackers tijdens hun reis tussen de eilanden springen. Ze zullen het leuk vinden om alles te verkennen wat de eilanden te bieden hebben. Zorg ervoor dat je veel zonnebrandcrème inpakt. Veel eilandbestemmingen zijn perfect voor gezinnen of groepen vrienden, dus zorg ervoor dat u dienovereenkomstig plant.

Reizen in Griekenland is veilig en betaalbaar. Het grote busnetwerk van het land maakt het voor vakantiegangers gemakkelijk om rond te komen. Taxi’s zijn in veel gebieden te vinden en zijn redelijk geprijsd. Bussen zijn ook op grote schaal beschikbaar en Ktel runt grote groene bussen. U kunt ook een auto of een taxi gebruiken om een korte reis te maken. Als u liever met de trein reist, zijn er verschillende internationale vervoerders die in Griekenland actief zijn.

Scroll naar boven