Moraira

Palamós Beach, Sant Feliu de Guixols, Catalonië, Moraira

Als je op zoek bent naar een authentiek Spaans strand, dan is het strand van Palamós in de Catalaanse regio de plek voor jou. Dit is een van de oudste Spaanse stranden ter wereld en ook een van de meest bezochte Spaanse stranden ter wereld, zoals Moraira. Behalve een populaire toeristische bestemming is het strand van Palamos ook een geweldige plek voor watersporten. Met een verscheidenheid aan watersporten zoals zeilen, duiken, zwemmen en windsurfen kun je de plek naar hartelust verkennen. Het strand is ook een geweldige zomerbestemming. Als je graag nieuwe plaatsen verkent en historische plaatsen bezoekt, dan is het strand van Palamos het perfecte Spaanse strand voor u. Een ander groot voordeel van dit Spaanse strand is dat het ook een geweldige winterbestemming is.

Puerto del Carmen, Tenerife, Noordelijk strand bij Alacranes Beach

Als je op zoek bent naar een Spaans strand dat niet alleen mooi maar ook sereen is, dan is het strand van Puerto del Carmen op Tenerife de plek voor u. De plek staat bekend om zijn rustige water, witte zand en gevarieerde flora. Behalve sereen is het strand van Puerto del Carmen ook een geweldige plek voor watersporten. Met een verscheidenheid aan watersporten zoals duiken, surfen, zwemmen en zeilen zal deze plek je nooit teleurstellen. Een ander voordeel van dit Spaanse strand is dat het ook een geweldige winterbestemming is. Naast het verkennen van de plek naar hartelust, kun je ook een bezoek brengen aan de historische site van San Miguel de Tibucio. Dit is een van de oudste Spaanse locaties ter wereld en is ook een goede plek om de rijke geschiedenis van de stad te ontdekken.

Of je nu naar Spanje komt voor een strandvakantie of voor een bezoek aan een andere stad, het beste is om het land en zijn cultuur te verkennen

U zult zeker verliefd worden op de Spaanse bevolking en hun warme gastvrijheid. Met veel verschillende culturen, tradities en manieren van leven, zult je nooit zonder dingen komen te zitten om te doen en te zien in Spanje. Zorg ervoor dat je de tijd neemt om de steden en de prachtige stranden te verkennen, en zorg ervoor dat je jouw camera meeneemt, want je zult zeker een aantal fantastische momenten vastleggen!

Scroll naar boven