Vakantie in Spanje – Vier Kerstmis en andere feestdagen

Als je er ooit aan hebt gedacht om een Spaanse vakantie te hebben, staat je een traktatie. Dit land viert Kerstmis met verve en vrolijkheid. Kinderen bereiden schoenen voor om geschenken te ontvangen van de drie koningen, of Tres Reyes Magos. Deze koninklijke bezoekers komen aan in huizen in de vroege uren van de ochtend. Ze zullen elk kind bezoeken en in ruil daarvoor cadeautjes verlaten. De kinderen zullen opgewonden zijn, en jij zult dat ook zijn.

Voor een voorproefje van de tradities van Spanje, ga dan naar Cataloniƫ. Tijdens de feestdagen biedt de stad Sevilla veel tradities die de geschiedenis vieren. Onder deze zijn de beruchte flamenco -shows en de Semana Santa -processies. Deze religieuze processies zijn exact opwindend, maar ze zijn diep ontroerend en kunnen zelfs de meest afgestoten toeschouwers achterlaten met tranen van emotie. Vakantie in Spanje kan u ook de sensatie van het kijken naar Bulls Run bieden. Boloencierro, de Spaanse versie van Bull Racing, weegt ongeveer 150 kilogram. Dit evenement is ook een hit bij kinderen en is een leuke activiteit voor groepen vrienden.

Three Kings Day is een andere Spaanse traditie. Bijna identiek aan Kerstmis, heeft de Three Kings Day Parade enorme praalwagens, rijtuigen en vakantiemuziek. Kinderen verzamelen zich om de parade te bekijken en snoep te vangen van de parade -deelnemers. Zelfs ouderen komen samen om de parade te bekijken. Als je tijdens de vakantie in Spanje bent, neem dan je camera mee om veel foto’s te maken! Het hele jaar door zijn er veel manieren om deze dag in Spanje te herdenken.

Scroll naar boven