Vakantie in Nederland

De feestdagen in Nederland zijn gevuld met tradities. Kerstdag en tweede kerstdag zijn bijvoorbeeld nationale feestdagen. Traditioneel vieren Nederlanders Kerstmis door de dag met hun families door te brengen en geschenken uit te wisselen. Ze versieren hun huizen met prachtige vakantiedecoraties en bereiden kleine gerechten op bakplaten. Hoewel de meeste winkels op eerste kerstdag gesloten zijn, zijn sommige op bepaalde uren open voor zaken. De bruggen in Nederland zijn bijvoorbeeld versierd met lichten. Bovendien bieden veel supermarkten en warenhuizen tijdens de vakantie speciale deals.

Nederland heeft een interessante cultuur waarmee je veel tradities kunt ervaren. In veel basisscholen is er bijvoorbeeld een traditie om te wachten op de komst van Saint Nicholas met zijn pietes om geschenken te geven. Kinderen vieren dit festival ook door games te spelen, waaronder de Secret Santa Game. Er zijn specifieke regels voor het afzetten van vuurwerk. Tijdens het bezoeken van Nederland kunt u ook deelnemen aan de Nederlandse traditie van het uitwisselen van geschenken met familie en vrienden. Het is een geweldige manier om de feestdagen door te brengen in deze pittoreske natie.

Of u uw gezin op vakantie wilt nemen, u kunt activiteiten vinden die bij uw gezin passen. Als u op zoek bent naar een gezinsvakantie, is Rotterdam een goede keuze. Als je jonge kinderen hebt, kun je de dag doorbrengen bij de Rotterdam Kermis, wat Rotterdam Fair betekent. Als je meer wilt weten over het festival, bekijk dan de website (het is in het Nederlands!). De beurs omvat traditionele beursactiviteiten zoals ponyritten en Nederlandse snacks.

Scroll naar boven